از آغاز خیزش اعتراضی زن، زندگی، آزادی تاکنون هشت تن از بازداشتشدگان اعدام شدند. روز گذشته میلاد زهرهوند به صورت کاملا مخفیانه در زندان مرکزی همدان اعدام شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، هشتمین متهم از معترضین خیزش اعتراضی زن، زندگی، آزادی روز پنجشنبه دوم آذر ماه ۱۴۰۲، بهنام میلاد زهرهوند در زندان مرکزی همدان اعدام شد.
میلاد زهرهوند در حالی اعدام شد که اجازه آخرین ملاقات با خانواده به او داده نشد. هشتمین معترض «میلاد زهرهوند» بدون دادرسی عادلانه، همچون اعدام دیگر معترضان یک جنایت است و مسئولان جمهوری اسلامی باید در قبال این جنایت پاسخگو باشند.
مرکز آموزش حقوقی “دادبان” عنوان کرده این اتهامات در حالی منتسب شده که هیچ مدرک مستندی جز اعتراف اجباری زیر شکنجههای وحشتناک و اعتراف متهمان علیه یکدیگر وجود نداشته و قاضیهایی که زیر نفوذ نهادهای امنیتی نظام هستند، چنین احکامی را صادر کردند.
محسن شکاری، نخستین معترضی بود که با اتهام واهی “محاربه” با حکم قاضی مرگ، ابوالقاسم صلواتی اعدام شد.
مجیدرضا رهنورد، از بازداشتشدگان در بامداد بیستویکم آذر ماه به اتهام واهی “محاربه” در مشهد اعدام شد. هادی منصوری، قاضی دادگاه او، حق انتخاب وکیل به این جوان معترض کشتهشده نداد و او هرگز فرصت دفاع پیدا نکرد.
مجیدرضا در تاریخ بیستویکم آذر سال گذشته در روندی غیرقانونی، و در جریان محاکمهای بدون وکیل تعیینی حکم اعدامش صادر شد.
جان محمدمهدی (کومار) کرمی و محمد (کیان) حسینی در تاریخ هفدهم دی سال گذشته، با حکم اعدام آصف الحسینی در جریان پرونده روح الله عجمیان گرفته شد.
این متهمان از داشتن وکیل محروم بودند حکم های صادر شده آنها براساس اعترافات اجباری و شکنجه های شدید بوده است چنانکه محمدمهدی کرمی برای اخذ اعترافات اجباری تهدید به تجاوز شده بود.
جان سه انسان دیگر، سحرگاه بیستونهم اردیبهشت امسال نیز با حکم مرتضی براتی بر بالای دار رفت.
سعید یعقوبی، صالح میرهاشمی و مجید کاظمی در جریان پرونده ای به نام “خانه اصفهان” که پر از تناقضات و ابهامات بود اعدام شدند.
میلاد زهرهوند از بازداشتشدگان انقلاب و زندانی سیاسی، روز پنج شنبه دوم آذر ماه به صورت مخفیانه در زندان ملایر اعدام شد.
پیشتر در ارتباط با مرگ علی نظری، مامور اطلاعات سپاه تروریستی پاسداران در جریان انقلاب به اعدام محکوم شده بود.