نیروهای در شهرهای سنندج، تهران، قروه، دیواندره، آبدانان، کازرون، دهگلان، دهدشت، پیرانشهر و اشنویه، دستکم ۳۱ شهروند را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند. همچنین، چهار شهروند تحت بازداشت در شهرهای تهران، زاهدان، شیراز و کرج، بطور بلاتکلیف در حبس به سر می برند. از سوی دیگر، ۱۶ شهروند بازداشت شده در شهرهای تهران، بوکان و تبریز، پس از اتمام بازجویی با تودیع قرار وثیقه آزاد شدند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی؛ طی روزهای گذشته، پوریا محمدزاده، محمدیوسف محمدزاده، یزدانحاصلی، واحد بادپیما، ریحانه هادی پور، محمد شباهتی، زهرا جعفری، کوروش انتظاری، حاصل عمری، محمد سهرابی، سمانه زرکوب، حسین فصیحی، ساناز عاروان، علی مظاهری، کامیار اشرفی، علیرضا بذرافشان، بهروز ویسی، ترانه عبداللهی، یزدان حاصلی، بهمن کریمی، آرین حیدری، امیرحسین گرشاسبی، عرفان زارعی، ژیلا خیّر، اشکان نصرتیان، همایون فتحی، رضا عزتی، سوران محمدی، ایمان نوابی، محمدحسین رحمتی و محمدامین افتخاری، توسط نیروهای امنیتی در استانهای کردستان، تهران، خوزستان، استان فارس، کهگیلویه و بویراحمد و آذربایجان غربی، بازداشت شدند. همچنین، سعید عطایی، دنا شیبانی، عارف سرگرزهی، نگین آرامش، شهروندان تحت بازداشت در استانهای تهران، سیستان و بلوچستان، استان فارس و البرز، بطور بلاتکلیف در حبس بسر می برند. از سوی دیگر، سروناز احمدی، مینا بزرگی کوشالشاهی، زهرا شفیع زاده، ائلیار غفاری، فرشید قربانپور، هیمن مام قادری، صبا عبداللهی، حسینفصیحی، کامیار اشرفی، زهرا جعفری، رایحه حسینی، علی مظاهری، علی فتاحی، امیرحسین مختاری، حسن یونسی و عادل کریمی، شهروندان بازداشت شده در تهران، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، پس از اتمام بازجوئی ها با تودیع وثیقه آزاد شدند.
براساس این گزارش، روز پنجشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۱، ترانه عبدالهی، دانشجوی تئاتر و سینما، ساکن تهران، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
از مکان نگهداری، علت دقیق بازداشت، مصادیق حقوقی اتهامات و روند حقوقی پرونده ترانه عبدالهی اطلاعی در دسترس نیست.
همچنین، روز چهارشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۱، بهروز ویسی، ساکن شهرستان دهدشت از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
به نقل از یک منبع نزدیک به بهروز ویسی در گفتگو با حقوق بشر در ایران: “بهروز ویسی در بازداشت برای اعتراف اجباری تحت فشار بوده و او با دو پرونده جداگانه در در شعبه مواجه است. علیرغم تعیین قرار وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی، رئیس دادگستری با آزادی او به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی مخالفت کرده است.”
تا لحظه تنظیماین خبر از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه بهروز ویسی اطلاعی در دست نیست.
کانون صنفی معلمان ایران نیز در خبری اعلام کرد؛ روز سه شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۱، ژیلا خیّر، معلم و فعال صنفی فرهنگیان، ساکن شهرستان کازرون از توابع استان فارس، توسط ماموران اداره اطلاعات شیراز بازداشت و پس از انتقال به بازداشتگاه پلاک ۱۰۰ و طی مراحل بازجوئی سپس به زندان عادل آباد منتقل شد.
براساس این گزارش، علیرغم گذشت مدت نسبتا زیادی از تاریخ بازداشت ژیلا خیّر اما وی بطور بلاتکلیف در زندان عادل آباد بسر می برد.
تا لحظه تنظیم این خبر از روند حقوقی پرونده و مصادیق اتهامات تفهیمسده به ژیلا خیّر اطلاعی در دست نیست.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان کشور نیز در خبری اعلام کرد؛ در ساعات پایانی شنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۱، بهمن کریمی، شهرستان دهگلان از توابع استان کردستان و فرهنگی شاغل در اداره آموزش و پرورش این شهرستان، در پی یورش ماموران اطلاعات سپاه پاسداران به منزل وی پس از تفتیش منزل و توقیف برخی لوازم شخصی اش بازداست شد.
براساس این گزارش، ماموران اطلاعات سپاه پاسداران هنگام بازداشت بهمن کریمی برخی لوازم الکترونیکی از قبیل گوشی تلفن همراه و لپ تاپ وی را نیز توقیف کردند.
تا لحظه تنظیم این خبر، از نام ارگان بارداشت کننده و مصادیق حقوقی اتهامات منتسب شده به بهمن کریمی اطلاعی در دسترس نیست.
شورای صنفی دانشگاههای کشور اعلام کرد؛ روز شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۱، سوران محمدی، اهل شهرستان دهگلان، دانشجوی سال دوم رشته حقوق در دانشگاه پیام نور شهر سنندج مرکز استان کردستان، در مسیر دهگلان به سمت شهر سنندج توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
تا این لحظه از وضعیت و نام ارگان بازداشت کننده و مصادیق حقوقی اتهامات سوران محمدی اطلاع دقیقی در دست نیست.
همچنین، روز دوشنبه ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۱، محمدامین افتخاری و محمدحسین رحمتی، دو دانشجوی رشته متالوژی در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، در تقاطع خیابان ولیعصر و میرداماد در تهران، توسط نیروهای لباس شخصی بازداشت و جهت بازجوئی و تفهیم اتهام به بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات واقع در زندان اوین منتقل شدند
تا این لحظه از مصادیق حقوقی اتهامات منتسب شده به محمدامین افتخاری و محمدحسین رحمتی، اطلاعی در دست نیست.
در ادامه نیز، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، آرین حیدری – دانشجوی رشته مهندسی صنایع، امیرحسین گرشاسبی – دانشجوی رشته مهندسی و عرفان زارعی – دانشجوی رشته برق و الکترونیک در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
بازداشت این۳ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در جریان برگزاری اعتراضات دانشجویان این مرکز آموزش عالی صورت گرفته است.
شورای صنفی دانشگاه علوم اجتماعی دانشگاه تهران نیز با انتشار خبری اعلام کرد؛ روز چهارشنبه ۶ آذر ماه ۱۴۰۱، زهرا جعفری دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد در رشته رفاه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، توسط نیروهای امنیتی در محوطه این مرکز آموزش عالی پس از چند بازداشت آزاد شد.
از مصادیق حقوقی اتهامات، نام ارگان بازداشت کننده و مصادیق حقوقی اتهامات منتسب شده به زهرا جعفری اطلاعی در دست نیست.
در خبری دیگر، ظهر چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، محمد شباهتی، دانشجوی رشته انسان شناسی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
براساس این گزارش، بازداشت محمد شباهتی در مقابل در ورودی خیابان ۱۶ آذر دانشگاه تهران و با همراهی واحد حراست دانشگاه تهرانصورت گرفتهاست.
لازم به اشاره است، محمد شباهتی، چندی پیش هم در جریان همین مجموعه اعتراضات توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از مدت کوتاهی آزاد شده بود.
از سوی دیگر، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، ریحانه هادیپور، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد در رشته برق و الکترونیک در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی پس از یورش نیروهای امنیتی به منزل وی بازداشت شد.
از مصادیق حقوقی اتهامات، نام ارگان بازداشت کننده، مکان نگهداری و وضعیت حقوقی پرونده ریحانه هادی پور اطلاعی در دست نیست.
کانال تلگرامی دانشجویان متحد هم در خبری افزود؛ روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، سمانه زرکوب، حسین فصیحی – دانشجوی رشته ریاضی، ساناز عاروان، علی مظاهری – دانشحوی رشته عمران و شهرسازی، کامیار اشرفی و علیرضا بذرافشان، دانشجویان دانشگاه پلی تکنیک دانشگاه تهران، توسط’نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
تا لحظه تنظیم این خبر، از میان این دانشجویان تحت بازداشت فقط حسین فصیحی و کامیار اشرفی آزاد شدند اما از وضعیت ۴ دانشجوی دیگر، اطلاعی در دست نیست.
کُردپا هم با انتشار اخباری کوتاه اعلام کرد؛ طی روزهای اخیر، دکتر ایمان نوابی، از جراحان بیمارستان کوثر در شهر سنندج مرکز استان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
از علت دقیق بازداشت، نام ارگان بازداشت کننده و مصادیق حقوقی اتهامات منتسب شده به این پزشک اطلاعی در دست نیست.
همچنین، روز سه شنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۱، رضا عزتی، ساکن شهرستان قروه از توابع استان کردستان، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
تا لحظه تنظیم اینخبر، از نام ارگانبازداشت کننده، مصادیق حقوقی اتهامات و روند رسیدگی به پرونده رضا عزتی اطلاعی در دسترس نیست.
در خبری دیگر، طی روزهای اخیر، اشکان نصرتیان، متولد: ۱۳۸۶، ساکن شهرستان آبدانان از توابع استان ایلام، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
تا لحظه تنظیم این خبر، از نام ارگان بازداشت کننده و روند حقوقی پرونده این نوجوان ۱۵ ساله اطلاعی در دسترس نیست.
از سوی دیگر، در ساعات پایانی سه شنبه ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۱، محمدیوسف محمدزاده، متولد: ۱۳۸۵ و یزدانحاصلی – متولد: ۱۳۸۶ و پوریا محمدزاده، ساکنین شهرستان آبدانان از توابع استان ایلام پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شدند.
علیرغم گذشت ۳ روز از تاریخ بازداشت این دو نوجوان ۱۶ و ۱۵ ساله اما آنها در بازداشت بسر می برد.
در خبری دیگر، طی روزهای اخیر، محمد سهرابی، متولد: ۱۳۷۰، کوروش انتظاری و حاصل عمری، شهروندان ساکن شهرستان پیرانشهر از توابع استان آذربایجان غربی، از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.
تا لحظه تنظیم این گزارش از وضعیت و روند حقوقی پرونده محمد سهرابی، کوروش انتظاری و حاصل عمری اطلاعی در دسترس نیست.
در ادامه نیز، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، واحد بادپیما، متولد: ۱۳۶۶، فرزند: خلیل، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
کولبر نیوز در خبری افزود؛ روز دوشنبه ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۱، همایون فتحی، متولد: ۱۳۷۷، ساکن روستای رشید آباد از توابع شهرستان دیواندره در استان کردستان، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
تا این لحظه از اتهامات مطروحه علیه همایون فتحی و محل نگهداری وی اطلاعی حاصل در دست نیست.
از سوی دیگر، امروز پنجشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۱، دنا شیبانی، اهل شیراز مرکز استان فارس، متولد ۱۳۶۷، گرافیست و مربی سنگنوردی، علیرغم گذشت ۲۸ روز از تاریخ بازداشت کماکان بطور بلاتکلیف در بازداشتگاه اطلاعات سپاه شیراز بسر می برد و بازپرس شعبه ۱۵ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شیراز برای تسریع در روند رسیدگی به پرونده وی هیچگونه تلاشی نمی کند.
به نقل از یک منبع مطلع در گفتگو با حقوق بشر در ایران: “ضابط امنیتی پرونده دنا شیباتی اطلاعات سپاه است و وی در بازداستگاه مرکزی این ارگان امنیتی محبوس سده و از حقوق اولیه یک متهم برای دسترسی به وکیل، تماس تلفنی یا ملاقات با خانواده خود خود محروم است و طی این مدت فقط ۱ بار توانیت در تماسی کوتاه با خانواده خود صحبت و و دنا در آن تجاس گفت به شدت وزنش کم شده و با فشارهای روحی و روانی شدیدی دست به گریبان است و از سوی دیگر بازپرس پرونده هم در خصوث اتهامات دنا هنوز پاسخی نه به وکیل داده و نه به خانواده.”
لازم به ذکر است، دنا شیبانی، در تاریخ ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۱، در حالی که برای سفر به جزیره قشم رفته بود در منزل خواهرش توسط نیروهای امنیتی بازداشت و سپس به بازداشتگاه اطلاعات سپاه پاسداران در شهر شیراز مرکز استان فارس منتقل شد.
در خبری دیگر، امروز پنجشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۱، سعید عطایی کچوئی، وکیل دادگستری علیرغم گذشت بیش از ۲ ماه از تاریخ بازداشت، بطور بلاتکلیف در زندان قزل حصار کرج مرکز استان البرز بسر میبرد.
یک منبع مطلع در تشریح وضعیت این وکیل دادگستری به حقوق بشر در ایران گفت:”محل نگهداری آقای عطایی کچوئی در زندان مکانی نامناسب است و در آن مکان حشراتی از قبیل ساس و سوسک در میان تختها دیده می شود و همین مساله منجر به بیماریهای پوستی در میان زندانیان شده و علبرغماین وضعیت هیچگونه رسیدگی بهداشتی از قبیل سم پاشی صورت نمی گیرد.”
در خبری دیگر، طی روزهای اخیر، مینا بزرگی کوشالشاهی، طی روزهای اخیر با تودیع قرار وثیقه از زندان شهید کچویی کرج آزاد شد.
براساس این گزارش، اتهام تفهیم شده به مینا بزرگی کوشالشاهی و همسر وی سعید عطایی کچویی در مرحله بازجوئی و بازپرسی (اقدام علیه امنیت ملی) عنوان شده است.
لازم به اشاره است، سعید عطایی کچویی و همسر وی مینا بزرگی کوشالشاهی، در تاریخ ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در گوهر دشت کرج بازداشت شده بودند.
شورای صنفی دانشگاههای کشور نیز در خبری افزود؛ امروز پنجشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۱، نگین آرامش، دانشجوی پژوهشکده واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی دانشگاه تهران، علیرغم گذشت بیش از ۲ ماه از تاریخ بازداشت در وضعیت بلاتکلیف محبوس و از حقوق اولیه یک متهم برای دسترسی به حق دادرسی عادلانه محروم است.
براساس این گزارش، بلاتکلیفی نگین آرامش در بازداشت در حالی ادامهپیدا کرده که این دانشجوی رشته رشته ادبیاتفارسی تحتفشارهای روحی و روانی برای اخذ اعتراف اجباری مبنی بر (تهیه بیانیه کارکنان فرهنگستان ادبیانفارسی) قرار دارد.
لازم به ذکر است، نگین آرامش، در تاریخ ۱ مهر ماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد.
وبسایت حال وش هم در خبری اعلام کرد؛ امروز پنجشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۱، عارف سرگرزهی (گرگیج)، متولد: ۱۳۷۲، ساکن شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان، علیرغم گذست ۶۹ روز از تاریخ بازداشت در وضعیت بلاتکلیفی بسر می برد.
در این گزارش به نقل از یک منبع مطلع آمده است:”عارف روز ۹ مهرماه به دادگاه زاهدان جهت کار اداری مراجعه کرده بود که در مسیر و خیالان توسط نیروهای اطلاعات بازداشت و از آن تاریخ علیرغمپیگیریهای خانواده و نزدیکان کسی پاسخگوی آنها نیست.”
لازم به اشاره است، عارف سرگرزهی (گرگیج) در تاریخ ۹ مهر ماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در شهر زاهدان بازداشت شده است.
از سوی دیگر، طی روزهای اخیر، ائلیار غفاری، ساکن تبریز مرکز استان آذربایجان غربی، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه از زندان مرکزی تبریز آزاد شد.
براساس این گزارش، آزادی ائلیار غفاری با تودیع قرار وثیقه تا پایان مراحل دادرسی صورت گرفته است.
لازم به ذکر است، ائلیار غفاری در تاریخ ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در منزل پدری خود در شهر تبریز بازداشت شده بود.
تا لحظه تنظیم این خبر از دلایل بازداشت و مصادیق حقوقی اتهام یا اتهامات وی اطلاع دقیقی در دسترس نیست.
فدراسیون بینالمللی روزنامه نگاران هم با انتشار خبری اعلام کرد؛ روز یکشنبه ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۱، عادل کریمی، عکاس خبری و عضو انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی، پس از اتمام مراحل بازجویی و تفهیم اتهام بطور موقت و با تودیع وثیقه آزاد شد.
بر اساس گزارشها، آزادی این فعال مطبوعاتی به قید وثیقه و بطور موقت تا پایان مراحل دادرسی صورت گرفته است.
لازم به اشاره است، این عکاس مطبوعاتی ۱۹ مهرماه ۱۴۰۱، در منزل یکی از دوستان خود توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان منتقل شده بود.
وبسایت جماران هم در خبری اعلام کرد؛ روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، فرشید قربانپور، روزنامه نگار حوزه ادبی و کتاب، ساکن تهران، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه از زندان اوین آزاد شد.
لازم به ذکر است، این روزنامهنگار و فعال رسانه ای، در تاریخ ۳ مهرماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت بود.
وبسایت امتداد هم اعلام کرد؛ روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، حسن یونسی، فرزند: علی، وکیل پایه یک دادگستری، محبوس و بلاتکلیف در زندان اوینپس از اتمام بازجوئی ها از بتد ۲ الف سپاه پاسداران آزاد شد.
در این گزارش به چگونگی آزادی حسین یونسی به لحاظ تودیع وثیقه، کفالت ووبا صدور قرار منع تعقیب برای این وکیل دادگستری اشاره ای نشده است.
لازم به ذکر است، حسن یونسی، در اواسط آبان ماه ۱۴۰۱، در حالی که به همراه مصطفی نیلی برای انجام مشاوره حقوقی عازم استان سیستان و بلوچستان بودند در فرودگاه مهرآباد تهران توسط نیروهای امنیتی بازداشت و جهت بازجوئی به بند ۲ الف سپاه پاسداران واقع در زندان اوین منتقل شدند.
مصطفی نیلی، اخیرا با توجه به اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام به زندان تهران بزرگ منتقل شده است.
شورای صنفی دانشگاههای کشور نیز در خبری افزود؛ روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، امیرحسین مختاری – دانشجوی کارشناسی مهندسی راه آهن ورودی سال ۱۳۹۷ در دانشگاه علم و صنعت تهران، پس از اتمام بازجوئی ها آزاد شد.
از چگونگی آزادی و میزان وثیقه تودیع شده برای آزادی امبرحسین مختاری اطلاعی در دست نیست.
لازم به اشاره است، امیرحسین مختاری، در تاریخ ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.
در ادامه نیز، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، زهرا شفیعزاده، دانشآموخته مقطع کارشناسی ارشد در رشته معماری و مرمت بناهای تاریخی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه تهران و فعال میراث فرهنگی، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه ای به مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان از زندانقرچک ورامین آزاد شد.
براساس این گزارش، آزادی زهرا شفیع زاده با تودیع وثیقه و پس از تفهیم اتهام صورت گرفته و این دانشجوی معترض باید در انتظار دریافت تعیین تاریخ محاکمه خود باشد.
لازم به اشاره است، زهرا شفیع زاده، عصر شنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۱، در حوالی دانشکده هنر دانشگاه تهران، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.
همچنین، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، سروناز احمدی، دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد در رشته مددکاری اجتماعی از دانشکده علوم بهزیستی ولنجک و فعال حقوق کودک، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه ای به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از زندان اوین آزاد شد.
از مصادیق حقوقی اتهامات تفهیم شده به سروناز احمدی اطلاعی در دسترس نیست.
لازم به ذکر است، سروناز احمدی و همسر وی کامیار فکور، در تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۱، پس از یورش نیروهای امنیتی به منزل شخصی این زوج در تهران بازداشت شده بودند.
علیرغم آزادی سروناز احمدی اما همسر وی کامیار فکور در حبس بسر می برد.
کانال تلگرامی دانشجویان متحد هم در خبری اعلام کرد؛ عصر چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، علی فتاحی، دانشجوی مقطع مهندسی شیمی در دانشگاه علم و صنعت تهران و از اعضای شورای مرکزی انجمن آرمان دانشجویان، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه ای به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از زندان اوین آزاد شد.
براساس این گزارش، علی فتاحی باید در انتظار دریافت ابلاغیه تاریخ دادگاه خود باشد.
لازم به ذکر است، علی فتاحی، در تاریخ ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۱، در تهران توسط نیروهای امنیتی بازداشت و جهت بازجوئی و تشکیل پرونده به زندان اوین منتقل شده بود.
در خبری دیگر، عصر چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، علی مظاهری، دانش آموخته رشته عمران و شهرسازی از دانشگاه امیرکبیر تهران و از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری، پس از اتمام بازجویی ها آزاد شد.
از چگونگی آزادی علی مظاهری و میزان وثیقه و یا کفالت تودیعی و اتهامات تفهیم شده به وی اطلاعی در دسترس نیست.
همچنین، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، رایحه حسینی، دانشجوی رشته جامعه شناسی و دبیر مجمع دانشجویان دانشگاه الزهرا تهران و صبا عبداللهی، دانش آموخته رشته رشته فلسفه غرب از دانشگاه تهران، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه آزاد شدند.
لازم به ذکر است، رایحه حسینی، اوایل آبان ماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود و پس از انتقال به بازداشتگاه وزارت اطلاعات و سپس شعبه بازپرسی دادسرای زندان اوین مدت نسبتا زیادی را در بلاتکلیفی بسر برد.
همچنین، آزادی صبا عبدالهی، پس از تودیع وثیقه ای به مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان صورت گرفته است.
صبا عبداللهی، سردبیر پیشین نشریه بیداد، در تاریخ ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۱، پس از ماموراناطلاعات سپاه پاسداران به منزل وی پس از بازداشت جهت بازجوئی و تفهیم اتهام به بازداشتگاه امنیتی در بند ۲ الف واقع در زندان اوین منتقل شده بود.
وبسایت کردپا هم در خبری افزود؛ روز سهشنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۱، هیمن مام قادری، زندانی سیاسی سابق اهل بوکان از توابع استان آذربایجان غربی، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه از زندان مرکزی ارومیە آزاد شد.
براساس این گزارش، آزادی هیمن مام قادری پس از تودیع وثیقه ای به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان صورت گرفته است.
لازم به اشاره است، هیمن مام قادری، در تاریخ ۴ تیر ماه ۱۴۰۱، در خارج از منزل بازداشت و بە هنگام فرار، توسط نیروهای امنیتی هدف شلیک قرار گرفت و از ناحیە پا زخمی شد و پس از انتقال به یکی از بیمارستانهای شهر ارومیه اتمام مراحل درمان سپس به بازداشتگاه امنیتی در ارومیه منتقل شده بود.
هیمن مام قادری، در تاریخ ۲۳ فروردین ماه ۱۳۹۹، در پی شیوع ویروس کرونا و اعطای عفو مشروط به زندانیان از زندان بوکان آزاد شد.
این شهروند اهل بوکان، در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶، توسط ماموران امنیتی بازداشت و پس از انتقال به بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج و طی مراحل بازجوئی به زندان بانه و سپس به زندان سقز منتقل شد.
با آغاز مراحل دادرسی، هیمن مام قادری، در تاریخ ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۶، توسط شعبه دادگاه انقلاب سقز با اتهام (اقدامعلیه امنیت ملی از طریق عضویت در یکی از احزاب کُرد مخالف نظام) به تحمل ۵ سال حبس تعزیری محکوم شد.
هیمن مام قادری، سال ۱۳۹۸، در حالی که دوران حبس تعزیری خود را در زندان سقز سپری می کرد به زندان بوکان منتقل شده بود.