نیروهای امنیتی در مهاباد، قصرشیرین، سنندج، گیلانغرب، دستکم ۹ شهروند را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند. همچنین، دو تن از باز اشت شدگان در کرمانشاه و سنندج پس از طی مراحل بازجوئی با تودیع وثیقه و یا منع تعقیب آزاد شدند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی؛ روز یکشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۱، ناصر فقه عیسی، فرزند؛ علی، ساکن شهرستان مهاباد از توابع استان آذربایجان غربی، در پی یورش نیروهای امنیتی به منزل وی بازداشت شد.
براساس این گزارش، بازداشت ناصر فقه عیسی در پی یورش نیروهای امنیتی به منزل وی صورت گرفته و از مکان نگهداری، نام ارگان بازداشت کننده و مصادیق حقوقی اتهامات مطروحه بر علیه وی اطلاعی در دست نیست.
همچنین، طی روزهای اخیر، اردلان نجفی، اشکان مرادی، مسعود مرادی، سه تن از شهروندان ساکن شهرستان قصرشیرین از توابع استان کرمانشاه، پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شدند.
تا لحظه تنظیم این خبر از مکان نگهداری و مصادیق حقوقی اتهامات منتسب شده به افراد و وضعیت آنها اطلاعی در دست نیست.
در خبری دیگر، روز دوشنبه ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۱، هیوا مسعودی، ساکن شهر سنندج مرکز استان کردستان پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شد.
براساس این گزارش، هیوا مسعودی از زمان بازداشت فقط ۱ مرحله در تماسی کوتاه با خانواده خود خبر بازداشتش را اعلام کرد و تا این لحظه از حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق یک متهم مندرج در ماده ۵ آئین دادرسی کیفری و اسناد بین المللی حقوق بشر محروم است.
در ادامه همچنین، سحرگاه شنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۱، اسماعیل ابراهیمی، ساکن شهرستان مهاباد از توابع استان آذربایجان غربی، پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شد.
لازم به ذکر است، بازداشت اسماعیل ابراهیمی در پی یورش نیروهای امنیتی به منزل وی صورت گرفته است.
تا لحظه تنظیم این خبر از مکان نگهداری، مصادیق حقوقی اتهامات و نام ارگان بازداشت کننده اسماعیل ابراهیمی اطلاعی در دست نیست.
در ادامه نیز، روز یکشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۱، رضاالفتی، متولد: ۱۳۷۳، اهل شهرستان گیلانغرب از توابع استان کرمانشاه، در محله نوبهار توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
تا این لحظه از مصادیق حقوقی اتهامات مطروحه و مکان نگهداری رضا الفتی اطلاعی در دست نیست.
در ادامه بازداشتهای گسترده، روز چهارشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۱، سروه ملایی، متولد: ۱۳۶۳، فعال محیط زیست، ساکن شهر سنندج مرکز استان کردستان، پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شد.
تا لحظه تنظیم این خبر از اتهامات مطروحه بر علیه سروه ملایی اطلاعی در دست نیست.
همچنین، سحرگاه یکشنبه هشتم آبان ماه ۱۴۰۱، زانیار نبردی، ساکن شهرستان مهاباد از توابع استان آذربایجان عربی پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شد.
از دلایل بازداشت، مکان نگهداری و اتهامات مطروحه بر علیه زانیار نبردی اطلاعی در دست نیست.
اما روز یکشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۱، ژینا مدرس گرجی، فعال حقوق زنان، ساکن شهر سنندج مرکز استان کردستان، پس از طی مراحل بازجوئی و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه ای به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان از بند کانون اصلاح و تربیت شهر سنندج آزاد شد.
براساس این گزارش، آزاد ژینا مدرس گرجی با تودیع وثیقه و پس از تفهیم اتهام (اجتماع و تبانی) صورت گرفته و این فعال مدنی باید در انتظار دریافت ابلاغیه تاریخ دادرسی خود باشد.
لازم به ذکر است، ژینا مدرس گرجی، در تاریخ ۳۰ شهریور ماه ۱۴۰۱، پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به بازداشتگاه یکی از ارگانهای امنیتی در شهر سنندج منتقل و پس از طی مراحل بازجوئی و بازپرسی سپس به کانون اصلاح و تربیت این شهر منتقل و به علت بلاتکلیفی چندی روزی را در اعتصاب غذا بسر برده بود.
در خبری دیگر، روز یکشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۱، سید عرفان حسینی، ساکن استان کرمانشاه، پس از بازجوئی و تجمل ۲۴ ساعت حبس آزاد شد.
براساس این گزارش از چگونگی آزادی عرفان حسینی و تفهیم احتمالی اتهام به وی اطلاعی در دیت نیست.
لازم به اشاره است، عرفان حسینی، در تاریخ ۷ آبان ماه ۱۴۰۱، در جریان برگزاری مجلس چهلم مینو مجیدی در قبرستان میناآباد از توابع استان کرمانشاه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.