بیانیه کانون نویسندگان ایران در خصوص بازداشت آرش گنجی

آرش گنجی منشی هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران، صبح روز یکشنبه ۱ دی ۱۳۹۸، در منزل مسکونی خود بازداشت و به بازداشتگاه زندان اوین منتقل شده‌است.

کانون نویسندگان ایران در خصوص بازداشت این عضو خود بیانیه‌ای منتشر کرده و ضمن محکومیت بازداشت آرش گنجی، خواهان آزادی فوری و بی‌قید و شرط او و همه‌ی زندانیان سیاسی و عقیدتی شده‌است.

متن بیانیه کانون نویسندگان ایران را بخوانید:

آرش گنجی را آزاد کنید!

روز یکشنبه یکم دی ماه، آرش گنجی مترجم و منشی کانون نویسندگان ایران در منزل خود بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شد. اکنون پس از دو روز مشخص شده است که او در بازداشت‌گاه اوین و تحت بازجویی وزارت اطلاعات است.
در پی اعتراض‌های وسیع و عمیق مردمِ به‌جان‌آمده از فقر و تبعیض و ستم، صاحبان قدرت به جای توجه به خواست‌های آنها بر شدت سرکوب‌ها افزوده و دامنه‌ی بازداشت‌ها را گسترده‌تر کرده‌اند، بازداشت آرش گنجی نمونه‌ای دیگر است. افزون بر این، او یکی از اعضای کانون نویسندگان ایران است؛ تشکلی که همواره از سوی نهادهای امنیتی با ارعاب، بازداشت، صدور حکم‌های سنگین و حبس و قتل اعضای فعالش، زیر ضرب و فشار قرار داشته است. به موازات آن البته، بطلان این روش برای دست شستن کانون از هدف‌های تعیین شده در منشورش، ثابت شده است.
آرش گنجی بیمار قلبی است و بازداشت و فشار ناشی از بازجویی‌هایی که در پایمال کردن حقوق انسانی و قانونیِ متهمان شهره‌ی عالم است، جان او را در معرض خطر قرار می‌دهد. مسئولیت هر گونه آسیب بر عهده‌ی نهاد بازداشت‌کننده و حاکمیتی است که نشان داده است در برابر حق آزادی بیان مردم جز ضرب و جرح، زندان و کشتن پاسخی ندارد.
کانون نویسندگان ایران بازداشت آرش گنجی را محکوم می‌کند و خواهان آزادی فوری و بی‌قید و شرط او و همه‌ی زندانیان سیاسی و عقیدتی است.

کانون نویسند گان ایران-۳ دی ۱۳۹۸


آرش گنجی منشی هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران، صبح روز یکشنبه ۱ دی ۱۳۹۸، چند مامور امنیتی به منزل مسکونی آرش گنجی وارد شده و پس از تفتیش منزل مسکونی او و ضبط برخی لوازم منزل و مدارک، او را به مکان نامعلومی منتقل کردند.

آن‌زمان فیس‌بوک کانون نویسندگان ایران، گزارش داد که ماموران خود را “پلیس امنیت” معرفی کرده‌اند.

آرش گنجی عضو و منشی هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران، نویسنده و  مترجم آثاری از قبیل «مبارزه بر سر شیوه‌ی تفکر در جنبش طبقه‌ی کارگر»، «غروب خدایان بر فراز نظم نوین جهانی» و مترجم آثاری در حوزه‌های اقتصاد سیاسی است.

بدون دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

خروج از نسخه موبایل