جلسه رسیدگی به اتهامات ندا ناجی که از روز جهانی کارگر تا کنون در بازداشت بهسر میبرد برگزار شد.
شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب با آزادی موقت خانم ناجی مخالفت کرد و وی پس از پایان جلسه دادگاه به زندان اوین بازگرداندهشد.
پیشتر در روز دوشنبه ۱۷ تیرماه ۹۸، طی یک جلسه بازپرسی در دادسرای اوین اتهامات «اجتماع و تبانی»، «تبلیغ علیه نظام»، «اخلال در نظم عمومی» و «تمرد از دستورات ماموران» به ندا ناجی تفهیم شدهبود.
مطلب مرتبط:
زمان دادگاه ندا ناجی از بازداشتشدگان روز جهانی کارگر مشخص شد
ندا ناجی، در یازدهم اردیبهشتماه برابر با روز جهانی کارگر بازداشت و ۲۵ خردادماه از بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات مستقر در زندان اوین به زندان قرچک ورامین منتقل شد و روز چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ به بند زنان زندان اوین منتقل شد.
خانم ناجی زمانی که در زندان قرچک محبوس بود در اعتراض به رفتار نامناسب پرسنل زندان و عدم اجرای اصل تفکیک جرائم دست به اعتصاب ملاقات زدهبود.
پیشتر به ندا ناجی، در زندان قرچک ورامین یکبار از سوی یک زندانی و بار دیگر از سوی پرسنل زندان حمله شدهبود.
عفو بینالملل همزمان با سالروز تولد ندا ناجی، فعال حقوق کارگری با راه اندازی کارزاری اینترنتی از مقامات قضایی جمهوری اسلامی خواست که این زندانی به همراه عاطفه رنگریز، آنیشا اسداللهی و مرضیه امیری سه فعال دیگر حقوق کارگران، بی هیچ قید وشرطی آزاد شود.
روز چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ برابر با اول ماه می، روز جهانی کارگر و در پی فراخوان سندیکای کارگران شرکت واحد، گروه اتحاد بازنشستگان، کمیته هماهنگی و دانشجویان برای برگزاری مراسم روز جهانی کارگر در مقابل مجلس شورای اسلامی، کارگران، بازنشستگان و جمعی از شهروندان در گروههای مختلف در مقابل مجلس حضور یافتند. این اجتماع با دخالت نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد و شماری از شهروندان بازداشت شدند.
همه بازداشتشدهها به مرور به قرار کفالت یا سپردن وثیقه آزاد شدند، اما ندا ناجی از جمله کسانی است که کماکان در زندان بهسر میبرد.
عاطفه رنگریز به ۱۱ سال و شش ماه زندان و مرضیه امیری به ۱۰ سال و نیم زندان و ۱۴۸ ضربه شلاق محکوم شدهاست و ندا ناجی کماکان در زندان بهسر میبرد.