حمید رحمتی، عضو هیئت مدیره کانون صنفی فرهنگیان شهرضا، پس از بازداشت در مقابل منزل شخصی خود ابتدا به دایره اجرای احکام و سپس به زندان شهرضا منتقل شد. گفته میشود ین فعال صنفی معلمان از بدو ورود به زندان دست به اعتصاب غذای خشک زده است.
این معلم ساکن شهرضا، تیرماه سال جاری از بابت اتهامات “اخلال در نظم با انجام رفتارهای غیرمتعارف تشویق، تحریک و ترغیب به خشونت از طریق ارسال پیامک در فضای مجازی” توسط شعبه ۱۰۳ دادگاه کیفری دو شهرضا به تحمل سه سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق و دو میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدهبود که این حکم در شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان اصفهان عینا تایید شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روز یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸، حمیدرضا رحمتی، عضو کانون صنفی معلمان شهرضا، مقابل منزل خود بازداشت و به زندان این شهر منتقل شد.
به گفته منابع آگاه، «این بازداشت جهت تحمل حبس صورت گرفته و آقای رحمتی از بدو ورود به زندان شهرضا در اعتصاب غذای خشک بسر میبرد و همسر این معلم زندانی خانم زهره رحمتی روز دوشنبه ۲۰ آبان، در زندان با ایشان ملاقات کرده است.»
پیش تر نیز آقای رحمتی عنوان کرده بود به محض ورود به زندان دست به اعتصاب غذای خشک خواهد کرد.
آقای رحمتی، روز شنبه ۸ دیماه ۱۳۹۷، بدلیل اعتراض و تحصنی که در آذرماه همان سال در حمایت از معلمان زندانی انجام داده بود، توسط مأموران نیروی انتظامی شهرضا بازداشت شد.
منابع مطلع در آن زمان به کمپین گفته بودند که «ماموران نیروی انتظامی شهرستان شهرضا درحالیکه حکم بازداشت حمید را در دست داشتند از ورود به مدرسه ی محل کار حمید خودداری کردند؛ او نیز به برای احترام به این شیوه ی برخورد نیروهای انتظامی به سمت اداره ی آموزش و پرورش رفت و در آنجا خود را به ماموران نیروهای انتظامی معرفی کرد».
آقای رحمتی پس از بازداشت برای تفهیم اتهام به دادسرای شهرضا منتقل و پس از چند روز بازداشت با تامین وثیقه ۴۰ میلیون تومانی به صورت موقت آزاد شد.
حمید رحمتی از اعضای کانون فرهنگیان شهرضا، در اعتراض به بازداشت معلمان و در محکومیت معلمان زندانی، در محوطه آموزش و پرورش این شهرستان، از ۱۰ تا ۱۹ آذر ماه ۹۷ دست به “تحصن تکنفره” زده بود.
او در دو روز اول تحصن خود دست به اعتصاب غذای خشک زدهبود، اما به دلیل وضعیت جسمانی نامناسب و «بنا به درخواست دوستانش» از اعتصاب غذای خود دست کشید.
تحصنی که بنا به گفته یکی از معلمان «تکنفره آغاز شد، اما حمایت شماری از فرهنگیان و فعالان صنفی را در پی داشت».
آقای رحمتی پیشتر و در اعتراضات صنفی سال ۸۵ نیز بازداشت و از استان اصفهان به استان مازندران تبعید شد. وی در تبعید و درمسیر تردد میان محل کار و محل سکونت و در نتیجه تصادف دچار سانحه شد و مدتها در کما بود.