بهنام ابراهیمزاده، فعال کارگری، با سپردن وثیقه از زندان اوین آزاد شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، امروز دوشنبه ۱۳ اسفندماه ۱۳۹۷، بهنام ابراهیمزاده، فعال کارگری و و عضو «جمعیت دفاع از کار کودکان و خیابان» که ۲۱ آذرماه ۹۷ در منزل شخصی خود در تهران بازداشت شدهبود، با سپردن وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی، به صورت موقت از زندان اوین آزاد شد.
دادگاه آقای ابراهیمزاده، روز یکشنبه ۵ اسفندماه ۹۷ در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی «افشاری» برگزار شده و قاضی پرونده قرار وثیقه این فعال کارگری زندانی را برای آزادی موقتش به جریان انداختهبود.
منبع مطلعی به کمپین گفتهبود: «قاضی پرونده قرار وثیقه این فعال کارگری را به جریان انداخته و سند برای ارزیابی و کارشناسی به شهرستان ارسال شد و ما امیدوارم هستیم که با توجه به بیماری فرزندش، آقای ابراهیمزاده، هر چه سریعتر آزاد شوند».
همچنین گزارش شده، خانواده این فعال کارگری روز ۱۲ اسفند هنگام مراجعه به شعبه ۳ دادساری دادستانی اشنویه برای پیگیری وثیقه و ارزیابی سند، با توهین از طرف آقای “فرمانیان” دادیار شعبه ۳ اشنویه مواجه شدند.
ماموران امنیتی، بهنام ابراهیمزاده، فعال کارگری را روز ۲۱ آذرماه ۹۷ در منزل شخصی خود در تهران بازداشت کردند.
او در زمان بازداشت مطلع شد که در تاریخ ۲۹ آبان ۹۷ طی حکم غیابی در کرمانشاه به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده است.
پیشتر نیز بهنام ابراهیم زاده، فعال کارگری در تاریخ ۲۶ مردادماه ۹۷ از سوی نیروهای امنیتی در کرمانشاه بازداشت و پس از تکمیل مراحل بازجویی به زندان دیزل آباد کرمانشاه منتقل و پس از تحمل ۲۵ روز بازداشت نهایتا با تامین وثیقه ۴۰ میلیون تومانی از این زندان آزاد شد.
این فعال کارگری متولد ۱۳۵۶ در شهرستان اشنویه است که از سال ۸۷ تاکنون بارها از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به حبس محکوم شد.
لازم به توضیح است که بهنام ابراهیمزاده متولد ۱۳۵۴، در شهر اشنویه و ساکن تهران، فعال کارگری و عضو «جمعیت دفاع از کار کودکان و خیابان» در خرداد ۱۳۸۹، به دلیل فعالیت مربوط به حقوق کارگران و حقوق کودکان کار بازداشت شدهبود. وی پس از ۴ ماه بازجویی در سلولهای انفرادی زندان اوین به بند ۳۵۰ این زندان منتقل شده و در دیماه ۱۳۸۹ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ۲۰ سال حبس محکوم شد که بعدها این حکم در دادگاه تجدید نظر تهران به ۵ سال کاهش یافت.
بهنام ابراهیمزاده در حالی که دوران حبس خود را سپری میکرد مجددا با پرونده دیگری مواجه شد. سال ۱۳۹۳، با اتهاماتی چون «تبلیغ علیه نظام»، «اجتماع، تبانی و اقدام علیه امنیت ملی» و «استفاده از تجهیزات ماهواره و نگهداری پاسور» مجددا به ۹ سال و ۴ ماه حبس تعزیری محکوم شد. این حکم پس از اعتراض و در مرحله تجدید نظر به ۷ سال و ۱۰ ماه و ۱۵ روز حبس تعزیری و ۴۵۰ هزار تومان جریمه نقدی کاهش پیدا کرد.
نهایتا، این فعال کارگری ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، بعد از سپری کردن ۷ سال حبس در زندانهای اوین و رجاییشهر کرج آزاد از زندان آزاد شد.