شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، در خصوص وضعیت معلمان بازداشتی با تعیین “ضربالاجلی” خواستار آزادی معلمان بازداشتی شد.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در بیانیه روز چهارشنبه ۷ آذرماه خود آوردهاست: «متاسفانه مسئولان به جای توجه به مطالبات برحق فرهنگیان، مانند همیشه راه سرکوب و برخورد با فعالان صنفی را در پیش گرفتند، و روند احضار، پروندهسازی و تهدید فعالان را همچنان ادامه دادند.»
این شورا ضمن درخواست آزادی معلمانی که در ارتباط با مطالبات صنفی و همینطور اعتراضات و تحصنهای مرتبط بازداشت شدهاند، خواستار “بسته شدن پرونده قضایی فعالان صنفی، تنظیم بودجه کافی برای آموزش وپرورش، بهبود کیفیت آموزش در مدارس دولتی، افزایش حقوق فرهنگیان بازنشسته و شاغل و لغو طرح معلم تمام وقت” شد.
در بخش دیگری از بیانیه شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران آمده است: «در صورتی که دولت و مجلس تا یک هفتهی دیگر از تاریخ انتشار این بیانیه؛ هیچ گامی برای رفع مشکلات برندارند و همکاران ما همچنان در زندان بمانند، شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، چاره ای ندارد تا از خانواده دانش آموزان کمک بخواهد و فراخوان اعتراضی گسترده بدهد.»
متن کامل بیانیه را بخوانید:
به نام خداوند جان و خرد
فرهنگیان عزیز
دانش آموزان گرامی
مردم شریف ایران
همانطور که می دانید شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران در اعتراض به کیفیت نامطلوب آموزش وپرورش کشور، و پایمال شدن حقوق دانش آموزان ،همچنین وضعیت اسفناک معیشت معلمان، در ماه های مهر و آبان، معلمان را به تحصن فراخواند.
متاسفانه مسئولان به جای توجه به مطالبات برحق فرهنگیان، مانند همیشه راه سرکوب و برخورد با فعالان صنفی را در پیش گرفتند، و روند احضار، پرونده سازی و تهدید فعالان را همچنان ادامه دادند.
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن اینکه گفتگو برای برطرف کردن مشکلات را راهی منطقی می داند، اعتراض به شیوه های مدنی و قانونی را نیز حق معلمان و دانش آموزان دانسته و منتظر حسن نیت مسئولان و بازخورد مثبت آنان است و آماده هر نوع همکاری برای حل معضلات صنفی و آموزشی است. بنابراین خواسته های خود را به این شرح اعلام می دارد:
۱. آزادی فوری و صدور حکم قرار منع تعقیب برای معلمان بازداشت شده آقایان : محمدرضا رمضانزاده، حسین رمضانپور، علی فروتن، امید شاه محمدی، پیروز نامی، علی کروشات و محمدعلی زحمتکش و بسته شدن پرونده قضایی فعالان صنفی که پرونده مفتوح دارند.
۲. تنظیم بودجه ی کافی برای آموزش وپرورش بدون خالی کردن جیب خانواده ها به نام کمکهای داوطلبانه ی مردمی در بودجه ی ۱۳۹۸ ، همچنین تامین سرانه مدارس بخش دولتی به منظور کیفیت بخشی به آموزش .
۳. افزایش حقوق فرهنگیان بازنشسته و شاغل به بالای خط فقر با توجه به نرخ واقعی تورم افسار گسیخته .
۴. لغو طرح ناکار آمد “معلم تمام وقت”
در صورتی که دولت و مجلس تا یک هفتهی دیگر از تاریخ انتشار این بیانیه؛ هیچ گامی برای رفع مشکلات برندارند و همکاران ما همچنان در زندان بمانند، شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران، چاره ای ندارد تا از خانواده دانش آموزان کمک بخواهد و فراخوان اعتراضی گسترده بدهد.
چرا که مطالبات امروز فرهنگیان و شورای هماهنگی، مطالبات اکثریت جامعه ایران است.
شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران
۷ آذر ۹۷
لازم به توضیح است که پس از تحصن سراسری معلمان، در روزهای سهشنبه ۲۲ و چهارشنبه ۲۳ آبانماه، موج بازداشت، تهدید و احضار معلمان در کشور از سوی نهادهای امنیتی افزایش یافت و دستکم ۳۰ تن از معلمان به نهادهای امنیتی احضار شده، بیش از ۵۰ معلم، پیام تهدیدآمیز دریافت نموده و ، دستکم ۱۲ معلم، بازداشت شدند.
مطلب مرتبط: