از وضعیت “لمیاء حمادى” یکى از بازداشت شدگان سوسنگردی پس از گذشت بیستروز هیچ اطلاعی حاصل نشده است.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، از وضعیت یک شهروند اهل سوسنگرد به نام “لمیاء حمادى” ۲۰ ساله پس از گذشت ۲۰ روز از بازداشت، هیچ اطلاعی در دست نیست.
گفته میشود او بهخاطر فعالیت های مدنی و مذهبى بازداشت شده است.
یک منبع آگاه به کمپین گفت: “لمیاء حمادی(عبیات)فرزند زیدان ۲۰ ساله و متاهل است که از زمان بازداشت تا به امروز هیچ اطلاعی از وضعیتش در دست نیست”.
این منبع در ادامه گفت: “در این بیست روز وی تنها یک بار با خانواده خود تماس گرفته و با گریه و استرس فراوان از محل نگهداری خود اظهار بی اطلاعی کرده است”.
پس از حمله به مقر رژه در اهواز مورخ ۳۱ شهریورماه سال جارى صدها تن از شهروندان اهواز از سوی نیروهای امنیتی اداره اطلاعات بازداشت شدند.
بر اساس گزارشاتی که کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی از ایران دریافت کرده، برخی از بازداشتها بصورت دسته جمعى و خانوادگى صورت گرفته و شمارى از بازداشت شدگان نیز به تهران منتقل شدهاند.
گفته میشود این بازداشت ها شامل تعدادی از زنان و کودکان نیز میشود ولی تا کنون از سرنوشت آنان اطلاعى در دست نیست.
کریم دحیمی، فعال حقوق بشر که در زمینه نقض حقوق عرب ها فعالیت میکند میگوید: “نهادى که اقدام به این بازداشت هاى گسترده کرده اداره اطلاعات است و برخی از بازداشت شدگان نیز سابقه بازداشت به دلیل فعالیتهاى سیاسى و مدنى داشتهاند”.
این فعال حقوق بشر معتقد است که بازداشتها به صورت “خودسرانه” بوده و حتى آنهایی که با تامین وثیقه آزاد شده بودند نیز پس از مراجعه به دادگاه انقلاب بازداشت شدند.
به گزارش منابع محلی، بازداشت های گسترده در بین فعالین فرهنگى، مدنی و سیاسى شهروندان خوزستانی پس از حمله مسلحانه به رژه نیروهای مسلح کماکان ادامه دارد.
برخی وب سایت های حقوق بشری، “از بازداشت حدود ۳۰۰ تن پس از حوادث اهواز خبر می دهند، بازداشت هایی که عمدتا در شهرهای اهواز، خرمشهر، سوسنگرد و آبادان صورت گرفته است.”
بنا بر اطلاعیه سپاه پاسداران ایران و گفته های سید محمود علوی وزیر اطلاعات دولت حسن روحانی «۲۲ نفر از عوامل پشتیبانی این حادثه دستگیر شده و حامیان خارجی انها نیز شناسایی شدهاند.»
سازمان عدالت برای ایران مستقر در لندن در تاریخ ۳ مهر ۱۳۹۷ در نامهای به گزارشگر ویژه سازمان ملل مربوط به «حفظ حقوق بشر و آزادیهای اساسی در هنگام مبارزه با تروریسم» خواستار مداخله وی درباره موضوع حملهمسلحانه اخیر در اهواز و عواقب آن شد.
در رژه نیروهای مسلح جمهوریاسلامی ایران در روز ۳۱ شهریور در اهواز، شلیک چندین تیر از سوی عدهای که مقامات ایران اعلام کردهاند چهار نفر بودهاند و هر چهارنفرشان کشته شدهاند، باعث درگیری نظامی شد که در آن، ۲۴ نفر، از جمله یک کودک کشته و ده ها نفر زخمی شدند.
بیشتر بخوانید:
• دو شهروند خوزستانی بازداشت شدند/ لیست جدید بازداشتشدگان
• بیانیه عفو بینالملل در خصوص حمله مسلحانه در رژه نظامی اهواز
• دو شهروند اهوازی بازداشت شدند/ بازداشت گسترده شهروندان در استان خوزستان