زینب جلالیان به تکذیب اعتصاب غذایش از سوی یک وکیل ناشناس اعتراض کرد

وبسایت‌های وابسته به نهادهای امنیتی، برای تکذیب اعتصاب غذای سه روزه این زندانی سیاسی، با وکیلی به نام مصطفی مولودی به عنوان وکیل زینب جلالیان مصاحبه‌ کرده اند اما این زندانی سیاسی کُرد در پیامی به وکیل خود محمد شریف، گفته به جز محمد شریف و امیرسالار داودی، وکیل دیگری ندارد و این فرد به دروغ خود را وکیل این زندانی سیاسی محبوس در زندان خوی معرفی کرده است.

زینب جلالیان زندانی سیاسی کُرد، به همراه ۹ زن دیگر که از همبندان او هستند از روز دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۷، در اعتراض به محرومیتشان از ملاقات‌های هفتگی و جلوگیری استفاده از امکانات اولیه زندان دست به اعتصاب غذا زدند.

یک منبع نزدیک به خانم جلالیان به کمپین حقوق بشر ایران گفت: «این زندانی کرد ۳۶ ساله به همراه چند همبندی اش، اوایل مرداد ماه ۹۷ در اعتراض به ضعف امکانات غذایی و بهداشتی زندان، به مدت سه روز اعتصاب غذا کرده‌اند و وبسایت‌های امنیتی برای جلوگیری از رسانه ای شدن اعتصاب غذا، در مصاحبه ای با یک وکیل ناشناس، اعتصاب غذای او را تکذیب کرده اند.»

وبسایت انجمن  بی تاوان که عمدتا اخبار و اتهاماتی علیه احزاب و گروه‌های اپوزیسیون کرد منتشر می‌کند، در مصاحبه با وکیلی به نام مصطفی مولودی، اعتصاب غذای زینب جلالیان را تکذیب کرد، این وبسایت نوشت: «مصطفی مولودی خبر اعتصاب غذای موکل اش را به کلی تکذیب و این شایعه و فرافکنی را ترفند ضد انقلاب و پژاک برای تخریب جایگاه جمهوری اسلامی ایران در جوامع حقوق بشری اعلام کرد.»

منبع نزدیک به زینب جلالیان به کمپین گفت زینب جلالیان وکیلی به نام مصطفی مولودی ندارد و بعید است وکیلی با این نام وجود داشته باشد: «ما که مطمئنیم چنین کسی هیچ وقت وکیل زینب نبوده ولی به نظر نمی رسد وکیلی با این نام وجود داشته باشد، از وکلای زینب پرسیدیم اصلا نمی شناختند، ظاهرا اسم جعلی است و خواستند اعتصاب غذا خیلی برد پیدا نکند، چون زینب آخر رسما به وکلایش تماس گرفت و چنین وکیلی را تکذیب کرد.»

منبع نزدیک به خانواده جلالیان به کمپین گفت یکی از اهداف وبسایت‌های امنیتی آزار خود زندانی و خانواده و اطرافیان او است: «این سایت که علیه زینب به دروغ مطلب نوشته کارش اتهام زدن به احزاب و زندانیان سیاسی کرد است و از هیچ چیز هم ابایی ندارد.»

محمد شریف، یکی از وکلای زینب جلالیان، با رد ادعاهای وکیل جدید، تاکید کرد خانم جلالیان وکیلی با این نام ندارد. این وکیل دادگستری در فیسبوکش نوشت: «زینب جلالیان اظهار داشت که اساسا غیر از اینجانب و آقای امیر سالار داودی که اینجانب به عنوان همکار خود به وی معرفی کرده ام هیچگونه قرارداد وکالت با هیچ شخصی را امضاء نکرده است و اعلامات هر کس دیگری به عنوان وکیل وی جعل عنوان محسوب و کذب محض است . ایشان از من خواست که به طرق مقتضی این قضیه را اعلام نمایم . دوستان تقاضا دارم این درخواست زینب را نشر دهید تا از استمرار این قضیه حتی الامکان ممانعت به عمل آید.

گزارشی از زینب جلالیان زندانی سیاسی کُرد محکوم به حبس ابد پس از گذشت حدود ده سال حبس

زینب جلالیان و ۹ زندانی دیگر در زندان خوی دست به اعتصاب غذا زدند

عفو بین‌الملل: ممانعت از دسترسی زینب جلالیان به خدمات درمانی مصداق شکنجه است

زینب جلالیان، متولد ۱۳۶۱ اهل روستای «دیم قشلاقِ ماکو» از توابع استان «آذربایجان غربی» پیش تر در ۲۰ اسفند ماه ۱۳۸۶، در سن ۲۵ سالگی از سوی اداره اطلاعات در «کرمانشاه» بازداشت و در آذرماه ۱۳۸۸، به اتهام “محاربه از طریق عضویت در گروه پژاک” در دادگاهی چند دقیقه‌ای، غیرعلنی و بدون حضور وکیل به اعدام محکوم شد و حکم صادره از سوی دیوان عالی کشور تایید و به او ابلاغ شد.

بر اساس اعلام رسانه ها و اطلاعات به دست آمده حکم صادره علیه این زندانی سیاسی در ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۰ به حبس ابد کاهش یافت، اما تا کنون هیچ حکمی به او ابلاغ نشده و علی رغم مشکلات جسمانی از جمله اختلال بینایی و خطر از دست دادن آن، بدون حتی یک روز مرخصی همچنان در بند است.

در ۲۰ اسفند ماه ۱۳۸۶«زینت جلالیان» در سن ۲۵ سالگی از سوی ماموران امنیتی با ضرب و شتم و به زور اسلحه در جاده کرمانشاه – سنندج بازداشت شد و سپس به بازداشتگاه ستاد خبری اطلاعات واقع در کرمانشاه (میدان نفت) منتقل گردید.

«زینب جلالیان» در طول بازداشت خود در این بازداشتگاه به مدت یک ماه علی رغم تحقیر و فحاشی تحت شدیدترین شکنجه های روحی و جسمی قرار گرفت.

این زندانی سیاسی کُرد پس از درگیری لفظی با بازجوی خود جهت تحقیر و شکنجه روحی به «کانون اصلاح و تربیت زندان دیزل‌آباد کرمانشاه» که از زندان اصلی «دیزل‌ آباد»، ۵ کیلومتر فاصله دارد منتقل و مدت ۷ سال را در آنجا سپری کرد.

«زینب جلالیان» در زمان بازداشت و پس از آن به علت شکنجه‌های شدید فیزیکی، از ناحیه بینایی دچار مشکل شده و از آن پس از اختلال بینایی نیز رنج می‌برد.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

خروج از نسخه موبایل