مصطفی سلیمی زندانی سیاسی محکوم به اعدام که پانزدهمین سال حبس خود را می گذراند حدود سه ماه است که از زندان مرکزی سنندج به زندان سقز بازگردانده شد. آقای سلیمی علیرغم مشکلات مالی اجازه کار در بخش کارگاه زندان که برای تامین مالی خانواده اش مهم است را ندارد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی به نقل از هرانا، مصطفی سلیمی زندانی سیاسی محکوم به اعدام، حدود سه ماه است که از تبعید به زندان مرکزی سنندج به زندان سقز بازگردانده شده است.
منبع نزدیک به مصطفی سلیمی در خصوص آخرین وضعیت مصطفی سلیمی در رابطه با آخرین وضعیت این زندانی به هرانا گفته “بعد از یک دوره تبعید به زندان سنندج الان سه ماه و پنج روز است مصطفی به زندان سقز بازگشته با اینحال به او اچازه کار در کارگاه زندان را نمی دهند. این مسئله برای مصطفی از بابت کمک خرج و تامین مالی خانواده اش بسیار مهم است.”
این منبع مطلع در خصوص دلایل محرومیت آقای سلیمی از فعالیت در کارگاه زندان گفت “مدتی پیش یک اسلحه ای در کارگاه زندان کشف شد هر چند مصطفی در آن موقع در ساندویچی بود و اصلا ارتباطی با کارگاه نداشت ولی چون ماهیت پرونده و اتهامش نزدیک به موضوع بود به همین خاطر تعدادی از زندانیان از جمله او را بدون ارتباط مشخصی با موضوع فرستادن به سنندج. الان هم که برگشته هر چقدر برای کار در کارگاه تقاضا میدهد مسئولان زندان مخالفت می کنند و میگویند صلاح نمی دانیم برید آنجا، در آن محل سابقا اسلحه کشف شده.”
این منبع تاکید کرد مصطفی سلیمی با توجه به وضعیت بد مالی خانواده شدیدا به کار در کارگاه زندان و مقرری اندک آن وابسته است که متاسفانه به دلایل واهی از آن محروم شده.
هرانا پیش از این گزارش کرده بود، مصطفی سلیمی از خرداد ماه سال ۹۵، به دلایل واهی از زندان سقز به بند سه مشاوره زندان مرکزی سنندج منتقل شده است. این امر مشکلات عدیدهای را برای وی و خانواده اش از جمله افسردگی و وضعیت نامناسبی روحی فرزند ۱۹ ساله اش بوجود آورده است.
مصطفی سلیمی متولد چهارم تیرماه ۱۳۴۶، پیمانکار شرکت گاز، فروردین ماه ۱۳۸۲ بازداشت و با اتهام “محاربه” از طریق درگیری با نیروی انتظامی، “سرقت مسلحانه” و “عضویت دریکی از احزاب اپوزیسیون کرد” توسط قاضی علیرضا گودینی محاکمه و به اعدام محکوم شد.
پرونده این زندانی سیاسی محکوم به اعدام از سه سال پیش در معاونت قوه قضائیه تحت بررسی است و کماکان هیچ پاسخی از این نهاد به آقای سلیمی ابلاغ نشده است.
گفتنی است این زندانی سیاسی در مدت پانزده سال گذشته، چندین بار در اعتراض به «ناعادلانه بودن حکمش» دست به اعتصاب غذا زده است.