اعتصاب غذا و داروی ارژنگ داودی در زندان رجایی شهر

«ارژنگ داودی» معلم و نویسنده زندانی محبوس در زندان رجایی شهر کرج در اعتراض به وضعیت نا بسامان زندان رجایی شهر، نبود امکانات ، عدم توجه مسوولین زندان و سازمان زندان ها به مشکلات زندانیان از روز یکشنبه ۲۷ تیر ماه دست به اعتصاب غذا و دارو زده است.
 
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روز دوشنبه «میرزایی» معاون اول زندان رجایی شهر جهت مذاکره، «ارژنگ داودی» را خواست اما این زندانی سیاسی حاضر به مذاکره با او نشد.
 
همچنین طی روزهای سه شنبه و چهار شنبه آقایان «حقیقی» رییس بازرسی زندان و «مردی» رییس حفاظت اطلاعات زندان خواستار مذاکره با این زندانی سیاسی جهت پایان دادن به اعتصاب غذایش شدند که این معلم و نویسنده زندانی مجددا حاضر به مذاکره با آنها نشد.
 
یک منبع آگاه طی گفتگویی با «کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی» گفته “اخیرا نماینده رییس قوه قضاییه پس از بازدید گزینشی از بند دو زندان رجایی شهر کرج ، موسوم به بند “دارالقرآن” که شرایط نسبتا خوبی نسبت به سایر بندهای این زندان دارد، ادعا کرده بود که در این زندان هیچ مشکلی وجود ندارد.”
 
«ارژنگ داودی» نیز این ادعای نماینده رییس قوه قضاییه را کذب دانسته و خواستار رسیدگی جدی به شرایط وخیم زندان رجایی شهر است.
 
«ارژنگ داوودی» معلم و نویسنده زندانی به خاطر نامه‌نگاری از زندان و انتشار و ارسال نوشته‌ها و یادداشت‌هایش بارها از سوی مسوولین زندان مورد تهدید، فشار و شکنجه قرار گرفته است.
 
پیش تر اتهام «عضویت و هواداری و فعالیت موثر در پیشبرد اهداف سازمان مجاهدین خلق در زندان» صدور حکم اعدام را برای این زندانی سیاسی ۶۵ ساله به دنبال داشت.
 
حکم اعدام «ارژنگ داودی» در فروردین ماه ۱۳۹۵ از سوی دادگاه تجدید نظر به ۵ سال حبس تعزیری همراه با تبعید به زندان زابل کاهش یافت.
 
این زندانی سیاسی درآبان‌ ماه ١٣٨٢ بازداشت و زیر شدیدترین شکنجه‌ها در سلول‌های انفرادی بند دو الف سپاه زندان اوین قرار گرفت.
 
او از سوی شعبه ٢۶ دادگاه انقلاب، به ریاست قاضی «حسن زارع دهنوی (حداد)»، به ۱۵ سال زندان تعزیری، ۵ سال محرومیت از حقوق اجتماعی، انفصال دایم از مدیریت مجتمع آموزشی- فرهنگی پرتو حکمت، ۸۴ ضربه شلاق و تبعید به زندان‌های جنوب کشور محکوم شد.
 
اتهام‌های اصلی «ارژنگ داوودی»، راه‌اندازی و تاسیس «جنبش آزادی ایرانیان» و «کنفدراسیون دانشجویان ایرانی» است، هرچند اتهامات دیگری همچون نوشتن «مانیفست ضد نظام جمهوری اسلامی»، توهین به رهبری و بنیانگذار جمهوری اسلامی و مسوولین نظام و روحانیون، توهین به مقدسات، و همکاری با خبرنگار کانادایی «جین کوکان» برای ساخت فیلم مستند «ایران ممنوع» نیز در پرونده ارژنگ داوودی وجود داشت.
 
داوودی در سال‌های اخیر به زندان‌های مختلفی تبعید شده است، از زندان اوین به زندانی در اهواز، از آنجا به بندرعباس و سپس به زندان رجایی شهر (گوهردشت) کرج تبعید شد.
 
او در مدتی که در زندان‌های مختلف دوره محکومیت خود را می‌گذراند، بارها در اعتراض به وضعیت زندان، رفتار زندانبانان و اوضاع سیاسی- اجتماعی ایران اعتصاب غذا کرده است.
 
این معلم زندانی در دوران سال‌های زندان، بارها مورد شکنجه‌های وحشیانه قرار گرفته و بخشی از بینایی و شنوایی خود را در اثر این شکنجه‌ها از دست داده است.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید