تجمع اعتراضی در حمایت ازکارگر زندانی جعفرعظیم زاده مقابل مجلس /تصاویر

روز جاری خانواده جعفر عظیم زاده کارگر زندانی و در اعتصاب غذا به همراه تعدادی از دوستان این زندانی در مقابل مجلس دست به اعتراض زدند.
 
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی به نقل از اتحادیه آزاد کارگران، پس از گذشت ۳۲ روز از اعتصاب غذای جعفرعظیم زاده و مقاومت و پایداری این کارگر معترض به “سرکوب فعالیت های کارگران و معلمان از طریق پرونده سازیهای امنیتی” و درآستانه اجلاس سالانه سازمان جهانی کار ILO خانواده ایشان به همراه تعدادی از دوستانش امروز دوشنبه دهم خرداد، از ساعت ۱۰ صبح جلوی مجلس شورای اسلامی تجمع کردند تا صدای اعتراض خودرا بگوش مسئولین برسانند.
 
این تجمع که در دفاع ازخواسته جعفرعظیم زاده صورت گرفت بمنظورپیگیری شکوائیه بیش از ۳۶۰۰ نفر به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ، همچنین اعتراضی ست به عدم واکنش قوه قضائیه و در نتیجه ادامه یافتن یکی از طولانی ترین اعتصاب غذاهای اعتراضی زندانیان در سه دهه اخیردر ایران.
 
جعفر عظیم‌زاده، دبیر هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، در اسفندماه سال ۹۳ از سوی دادگاه انقلاب به شش سال حبس و دو سال محرومیت از «فعالیت در فضای مجازی و رسانه‌ها و مطبوعات» محکوم شد.
 
این فعال کارگری که از هماهنگ کنندگان طومار چهل هزار نفری کارگران برای افزایش حداقل مزد بوده، به اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور، اخلال در نظم عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمعا به شش سال حبس محکوم شده است.
 
صلواتی، قاضی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، در این حکم مجازات های این فعال کارگری را تجمیع نکرده است.
 
از جمله مصادیق اتهامات عظیم‌زاده، تشکیل اتحادیه آزاد کارگران ایران، تشکیل اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار، همکاری با کمیته پیگیری ایجاد تشکلهای آزاد کارگری، شرکت در تجمع روز جهانی کارگر پارک لاله در سال ٨٨، هدایت کارگران در اعتراضات سال ٨۴، اقدام به تشکیل و برنامه ریزی و مدیریت تجمعات کارگری در زمان دولت جدید و تهدید به تجمع و اعتصاب در اسفند ماه سال ۹۲ بوده است.
 
عظیم‌زاده همچنین به علت جمع آوری طومار اعتراضی چهل هزار نفری کارگران و تجمعات در مقابل مجلس و وزارت کار و هدایت و اجرای این تجمعات، اعتراض به مزد مصوب، شکایت از سعید مرتضوی به عنوان نماینده هزار کارگر، اعتراض به ایجاد تغییرات ضدکارگری در قانون کار، نشست و ملاقات با دیگر تشکل های مستقل کارگری از قبیل سندیکای کارگران شرکت واحد تهران، سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، کمیته هماهنگی، کمیته پیگیری و مصاحبه با برخی رسانه‌های برون مرزی محکوم شده است.
 
جعفر عظیم زاده، در آستانه روز جهانی کارگر سال ۹۳‌ از سوی ماموران امنیتی در تهران بازداشت و پس از ۴۶ روز با قید وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.
 
وی در تاریخ ۱۷ آبان‌ماه سال ۹۴ بر اساس ابلاغیه شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای ناحیه ۳۳ اوین، برای تحمل شش سال زندان خود را به دادسرای مستقر در زندان اوین معرفی و به بند هشت این زندان منتقل شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

خروج از نسخه موبایل