منصور امینی، ولی الله قدمیان، عطاءالله ظفر و شادی شهید زاده، توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران به حبس تعزیری محکوم شدند. این شهروندان بهایی در مجموع به تحمل ۱۲ سال حبس تعزیری، محکوم شدهاند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روز چهارشنبه ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۲، ولی الله قدمیان، منصور امینی، شادی شهیدزاده و عطاالله ظفر، چهار شهروند بهایی محبوس و بلاتکلیف در زندان اوین، بدون تشکیل جلسه دادرسی و بر طبق (استیذان)توسط عباسعلی حوزان و مستشار شعبه خسرو خلیلی مهدریجی، در مجموع به تحمل ۱۲ سال حبس تعزیری، محکوم شدند.
براساس حکم صادره که به هر یک از متهمان این پرونده در زندان اوین ابلاغ شده؛ شادی شهیدزاده بعنوان متهم ردیف اول این پرونده به تحمل پنج سال حبس تعزیری، منصور امینی، به تحمل سه سال حبس تعزیری، ولی اله قدمیان به تحمل دو سال حبس تعزیری و عطالله ظفر هم به تحمل دو سال حبس تعزیری محکوم شدند.
لازم به اشاره است، ولی الله قدمیان، منصور امینی، شادی شهیدزاده و عطاالله ظفر، در تاریخ ۱۴ تیر ماه ۱۴۰۲، توسط ایمان افشاری ـ قاضی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، از بابت اتهام (اقدام علیه امنیت ملی از طریق عضویت در گروه و دسته به قصد برهم زدن امنیت کشور) هر یک به تحمل ۵ سال حبس تعزیری محکوم شده بودند.
جلسه دادرسی به اتهامات ولی الله قدمیان، منصور امینی، شادی شهیدزاده و عطالله ظفر، در تاریخ ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۲، توسط ایمان افشاری در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، محاکمه شده بودند.
شادی شهیدزاده، منصور امینی، ولی الله قدمیان و عطاءالله ظفر، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، توسط ماموران وزارت اطلاعات در تهران بازداشت و جهت بازجویی و تسکل پرونده قضایی به بن ۲۰۹ آن ارگان امنیتی در زندان اوین منتقل شدند و علیرغم اتمام بازجویی ها هر یک از این شهروندان بهایی در اتاق های ۳ یا ۴ نفره در بند ۲۰۹ موسوم به (سوئیت) منتقل و اویل خرداد ماه ۱۴۰۲ با دریافت ابلاغیه هایی از تعیین زمان دادرسی له پرونده خود مطلع شدند.
از میان این افراد، عطالله ظفر، در تاریخ ۵ مهر ماه ۱۳۹۸، توسط ماموران امنیتی بازداشت و جهت بازجوئی به سلول انفرادی در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات واقع در زندان اوین منتقل شد و پس از طی مراحل بازجویی و تفهیم اتهام، اواخر مهر ماه همان سال با تودیع وثیقه از زندان اوین آزاد شد و پس از مدتی به دادگاه انقلاب تهران، احضار و از بابت اتهام (اقدامعلیه امنیت ملی از طریق اداره و فعالیت موثر در تشکیلات بهایی)، محاکمه و به تحمل ۱ سال حبس تعزیری محکوم شده بود و پس از ثبت اعتراض و ارجاع پرونده به شعبه ۳۶دادگاه تجدیدنظر استان تهران، در تاریخ ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۰، حکم صادره بدوی بر علیه عطالله ظفر، عینا تائید و پرونده این شهروند بهایی به واحد اجرای احکام دادسرای زندان اوین ارجاع شد و در تاریخ ۷ شهریور ماه ۱۴۰۱، عطالله ظفر در حالی که برای تحویل نامه و مدارک پزشکی جهت ارجاع پرونده به کمیسیون پزشکی قانونی به دادسرای زندان اوین مراجعه کرده بود براس تحمل حبس خود بازداشت شد.
عطالله ظفر، در تاریخ ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۱، در پی وخامت حال بر اثر مشکلات قلب و عروق بصورت اورژانسی به بیمارستان طالقانی تهران اعزام و در بخش CCU این بیمارستان بستری شد و در تاریخ ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۱، به زندانی اوین بازگردانده شد و با توجه به وضعیت وخیم جسمانی، در تاریخ ۷ آبان ماه ۱۴۰۱، همزمان با تعلیق حبس تعزیری اش از زندان اوین آزاد شد.