«همبستگی برای حقوق بشر در ایران» که از دەها نهاد و تشکل مدنی و حقوق بشری تشکیل شده است در نامەای سرگشاده به خانم نسرین ستوده و یارانش، ضمن تبریک و شادباش اعلام داشته که پس از هشت ماه پایداری و پیگیری پیروزمندانه خانم ستوده و با پشتیبانی آزادی خواهان فراوانی از کارزار ایشان با عنوان «حق کار و حق دگراندیشان»، کانون وکلای غیر مستقل جمهوری اسلامی ایران مجبور گردید، حکم ناعادلانه تعلیق پروانه وکالت شما را از سه سال به ۹ ماه کاهش دهد.
«شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران» که “کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی” هم یکی از نهادهای این تشکل می باشد، بر خود لازم می داند که به تمام نهادها و شخصیت های مدافع حقوق بشر در سرتاسر جهان یاد آور شود که اگر چه ناقضان حقوق بشر درایران، در برابر مقاومت خانم ستوده و حمایت جهانی از این کارزار، اقدام به یک عقب نشینی نسبی کرده اند، اما نقض همه روزه و سیستماتیک حقوق بشر در ایران، اعدام ها و شکنجه ها و اجرای قوانین شرعی، از جمله قطع دست متهم، جداسازی های جنسیتی و اذیت و آزار دگراندیشان، هنرمندان، کارگران، … در کشور همچنان ادامه دارد.
متن کامل نامه:
مقاومت مدنی به بار نشست.
حمایت ما از مطالبات حقوق بشری مردم ایران ادامه خواهد داشت.
خانم نسرین ستوده، وکیل مردمی و تلاشگر حقوق بشری!
پس از هشت ماه پایداری و پیگیری پیروزمندانه شما و با پشتیبانی آزادی خواهان فراوانی از کارزار شما با عنوان «حق کار و حق دگراندیشان»، کانون وکلای غیر مستقل جمهوری اسلامی ایران مجبور گردید، حکم ناعادلانه تعلیق پروانه وکالت شما را از سه سال به ۹ ماه کاهش دهد.
«شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران»، این پیروزی را به شما و همسرتان آقای رضا خندان و همه یارانی که پیوسته در کنار شما بودند، شادباش می گوید. بسیار خرسندیم که شما دوباره می توانید به شغل وکالت برگردید و از حقوق انسانی شهروندان ایرانی دفاع نمایید.
یادآوری می کنیم که در این کارزار، از روز نخست، نهادهای مدافع حقوق بشر ایرانی در خارج از کشور از خواست برحق و انسانی شما که در حقیقت خواست تمام شهروندان و دگر اندیشان ایرانی است، پشتییانی کردند و در ماه های گذشته با به راه انداختن کارزار « حق کار، حق دگر اندیشان» در شهرهای اروپا،کانادا و امریکا با شما و دیگر هم میهنان آزاده داخل کشور همصدا بودند و خواهان احقاق حقوق انسانی دگر اندیشان شدند.
همکاری ایرانیان و غیر ایرانیان مدافع حقوق بشری در داخل و خارج از کشور در راه این کارزار مشترک بار دیگر به خوبی نشان داد که خواسته های حقوق بشری جهانی هستند و حد و مرزی نمی شناسند.
ما از تمام نهادها و شخصیت های مدافع حقوق بشری در کشورهای مختلف که در چند ماه گذشته، در پیشبرد کارزار “حق کار، حق دگراندیشان” همراه ما بوده اند، سپاسگذاریم. امیدواریم که همچنان بتوانیم به همکاری های مشترک خود در حمایت از فعالان حقوق بشری که برای رفع تبعیض ها و حقوق انسانی تلاش می کنند و پیوسته با زندان، شکنجه و محرومیت های شغلی و اجتماعی مواجه اند، ادامه دهیم.
«شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران» بر خود لازم می داند که به تمام نهادها و شخصیت های مدافع حقوق بشر در سرتاسر جهان یاد آور شود که اگر چه ناقضان حقوق بشر درایران، در برابر مقاومت خانم ستوده و حمایت جهانی از این کارزار، اقدام به یک عقب نشینی نسبی کرده اند، اما نقض همه روزه و سیستماتیک حقوق بشر در ایران، اعدام ها و شکنجه ها و اجرای قوانین شرعی، از جمله قطع دست متهم، جداسازی های جنسیتی و اذیت و آزار دگراندیشان، هنرمندان، کارگران، … در کشور همچنان ادامه دارد.
شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران
امضای نهادها:
۱- اتحاد برای ایران ـ بلژیک
۲- انجمن تئاتر ایران و المان ـ کلن
۳- انجمن جمهوریخواهان ایران – واشنگتن دی سی
۴- انجمن حقوق بشر و دموکراسی برای ایران/ هامبورگ
۵- انجمن همبستگی با مردم ایران- دالاس
۶- باشگاه جنبش سکولار دمکراسی ایران در لس آنجلس
۷- بنیاد اسماعیل خویی
۸- پیوند سرای نویسندگان، شاعران و هنرمندان سکولار دمکرات ایرانی
۹- جنبش جمهوری خواهان دموکرات و لائیک ایران ـ شاخه بلژیک
۱۰- حامیان مادران پارک لاله – دورتموند
۱۱- حامیان مادران پارک لاله – فرزنو
۱۲- حامیان مادران پارک لاله – هامبورگ
۱۳- حامیان مادران پارک لاله – لندن
۱۴- حامیان مادران پارک لاله – مونیخ
۱۵- شبکه همبستگی ملی ایرانیان – فرزنو کالیفرنیا
۱۶- فدراسیون اروپرس
۱۷- کانون فرهنگی و حقوق بشری سیمرغ
۱۸- کانون مدافعان حقوق بشر کردستان
۱۹- کانون فرهنگ و هنر فرزنو
۲۰- کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
۲۱- مادران پارک لاله ایران
۲۲- مادران صلح مونترال
۲۳- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران ـ نیویورک
۲۴- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران ـ لوس آنجلس
۲۵- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران ـ ونکوور
۲۶- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران ـ مونترال